Ademtherapie

Ademtherapie
Ademen doe je de hele dag en bijna nooit bewust. Toch schuilt er in deze alledaagse bezigheid een belangrijke bron van innerlijke kracht. Ademtherapie laat je kennismaken met die kracht en leert je hoe je hem kunt gebruiken om emoties te uiten en spanningen los te laten.

Ademtherapie begint met oefeningen, die je laten voelen dat ademen een veelomvattend en diepgaand proces is. Dit proces kan op allerlei manieren verstoord worden. Angst kan maken dat je letterlijk je adem inhoudt. Spanning kan aanleiding zijn om heel oppervlakkig te gaan ademen. Stress, een trauma of andere ingrijpende gebeurtenissen kunnen tot gevolg hebben dat zo'n onnatuurlijke manier van ademhalen, die tijdelijk zou moeten zijn, een vaste gewoonte wordt, waardoor ook stress, angstgevoelens of pijn vast blijven zitten.

Bewust ademhalen
Door bewust met je adem aan het werk te gaan kom je meer in contact met je lichaam en kunnen zulke spanningen en blokkades loskomen.
Voor mijn ademsessies put ik uit de theorieën van vooraanstaande ademtherapeuten zoals Loenard Orr en Stanislav Grof - en uit mijn eigen brede ervaring met ademhalingstechnieken, zoals rebirthing, regressie-ademhaling en bodywork.

Daardoor kan ik je op een hele persoonlijke manier helpen om greep te krijgen op het fundamentele proces dat ademhalen is. Letterlijk opgelucht ademhalen is een heerlijk gevoel Je creëert er een rustpunt in jezelf mee. Dat maakt een individuele sessie waardevol voor iedereen; in het bijzonder voor mensen met ademhalingsproblemen (bijvoorbeeld hyperventilatie of astma).

Prijzen
Kennismakingsbehandeling (1 uur) €   47,50
Losse sessies (1 uur) €   65,00
2 uur sessies €   120,00
5 sessies vooruit betalen €   295,00
(is € 59,00 per behandeling van 1 uur)

Neem contact op voor meer informatie.Copyright © 2007, angelarenner.nl